Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn.

  2. Schil de aardappelen, knolselder en koolrabi.

  3. Snij de aardappelen en koolrabi in halve plakjes, de knolselder in blokjes.

  4. Verwijder de draden van de selder met een dunschiller en snij in plakjes.

  5. Snij de prei in ringen, de venkel in reepjes en de bloemkool in roosjes.

  6. Breek het houterige uiteinde van de asperges en snij ze in schuine stukken van 5 cm.

  7. Verwarm een klont boter in een ruime pot en fruit de uisnippers zonder te laten kleuren op een zacht vuur.

  8. Voeg de selder, prei en venkel toe en laat even stoven.

  9. Voeg de aardappelen toe en roerbak enkele min.

  10. Overgiet met de bouillon. Voeg de verse kruiden, bloemkool, koolrabi, asperges en laurier toe en breng aan de kook.

  11. Laat net gaar koken. Vis de kruiden eruit en breng op smaak met peper en zout.

  12. Bestrooi met kervel en serveer.