sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en snij in schuine plakjes van 2 mm.
-
Snij de kool in reepjes.
-
Snij de maïskolfjes in de lengte doormidden.
-
Pel de ui en snij in partjes.
-
Snij de sluimererwten in de lengte in 3 reepjes.
-
Pel de look en snipper fijn. Pel de gember en rasp 1,5 el fijn.
-
Verwarm de wok op een matig hoog vuur. Voeg de wokolie toe en bak daarin de look, gember en ui.
-
Voeg na 3 min de wortelen, maïskolfjes en Chinese kool toe.
-
Bak de groenten in ± 3 min beetgaar.
-
Voeg peultjes, sojasaus en groentebouillon toe.
-
Laat het gerecht nog 2 min doorbakken.
-
Roer de maïzena glad met 1,5 el water.
-
Maak een kuiltje in het midden van de wok en giet daar het papje in.
-
Roerbak tot de saus gaat binden en schep er dan de sojascheuten door.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven