Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Plet de suikervrije koekjes met een vork of in de blender. Meng met de honing. Leg op de bodem van elk glas een laagje van 2 cm. 
- 
                    
                    Klop de plattekaas luchtig op. 
- 
                    
                    Klop de kokosmelk op zoals slagroom en meng voorzichtig door de plattekaas. Doe het mengsel in een spuitzak en bewaar eventjes in de ijskast. 
- 
                    
                    Snij een paar aardbeien in schijfjes om de zijkanten van het glas te bekleden. 
- 
                    
                    Hou een paar aardbeien over voor de versiering aan het einde. 
- 
                    
                    Mix de overige aardbeien en zeef de pitjes eruit. 
- 
                    
                    Haal het kaaskokosmengsel uit de ijskast en spuit 3 à 4 cm in het glas. 
- 
                    
                    Versier de bovenkant met aardbeiencoulis en leg er een paar stukjes aardbei bovenop. 
- 
                    
                    Werk af met een takje munt. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                