Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Fruit
Aardbei
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Roer de bloem, eieren en melk tot een glad beslag. Voeg een snuifje zout toe. Laat het beslag rusten.
-
Snij de basilicumblaadjes in fijne reepjes en de aardbeien in plakjes.
-
Schep de basilicumreepjes door het beslag. Bak van het deeg kleine pannenkoekjes in hete boter.
-
Serveer de basilicumpannenkoekjes met aardbeien en bestrooi met suiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven