Aardbeien met basilicumsuiker

Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe 8 blaadjes basilicum in de vijzel en stamp fijn. Roer de suiker erdoor en laat rusten zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en snij ze in kwartjes.
-
Bestrooi de aardbeien met basilicumsuiker en schep door elkaar. Verdeel over bordjes.
-
Werk af met enkele blaadjes basilicum en serveer met een beetje balsamicoazijn voor extra smaak.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven