Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de aardbeien en verwijder het kroontje. Hou de geblutste en minder mooie aardbeien apart. Snij de rest van de aardbeien in schijfjes.
-
Schil de mango en snij in lange repen. Snij de blauwe bessen in 2.
-
Klop de ricotta los met de honing.
-
Maak een rijstvel vochtig, schik daarop de verschillende stukken fruit en enkele blaadjes munt.
-
Leg een boudoir op het fruit en doe een klein schepje ricotta erbovenop. Plooi het zachte rijstvel dicht als een loempia.
-
Neem de geblutste aardbeien en mix glad met 2 el suiker, het sap van 1 citroen en een scheutje water.
-
Doe de rest van de ricotta in een potje en giet de aardbeiencoulis erop. Serveer bij de springrolls. Versier met wat blaadjes munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven