Zoete springroll met aardbei, mango, ricottaaardbeidip

Zoete springroll met aardbei, mango, ricottaaardbeidip

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de aardbeien en verwijder het kroontje. Hou de geblutste en minder mooie aardbeien apart. Snij de rest van de aardbeien in schijfjes.

  2. Schil de mango en snij in lange repen. Snij de blauwe bessen in 2.

  3. Klop de ricotta los met de honing.

  4. Maak een rijstvel vochtig, schik daarop de verschillende stukken fruit en enkele blaadjes munt.

  5. Leg een boudoir op het fruit en doe een klein schepje ricotta erbovenop. Plooi het zachte rijstvel dicht als een loempia.

  6. Neem de geblutste aardbeien en mix glad met 2 el suiker, het sap van 1 citroen en een scheutje water.

  7. Doe de rest van de ricotta in een potje en giet de aardbeiencoulis erop. Serveer bij de springrolls. Versier met wat blaadjes munt.