Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Puree van zongedroogde tomaatjes: pluk de basilicumblaadjes. Pel de teentjes look. Schil de gember. Rasp de schil van de sinaasappel en pers het sap eruit. Pureer de zongedroogde tomaatjes met de basilicum, sinaasappelsap, gember en look in een blender.
-
Snij de kabeljauwhaasjes in gelijke stukken. Kruid met peper en zout. Wrijf de bovenkant van de stukken vis in met de puree van zongedroogde tomaatjes.
-
Wikkel de kabeljauw in met het gerookte spek.
-
Bak de kabeljauw op een smeulend vuur gedurende 10 minuten aan elke kant.
-
Serveer met een aardappelsalade. Schil de aardappelen en snij in kleine gelijke blokjes. Spoel de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Meng de koude aardappelen met de mayonaise en bieslooksnippers. Kruid bij met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven