Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de tomaatjes en halveer ze. Verwarm de boter in een pan en voeg de suiker toe. Karameliseer het geheel.
-
Leg de tomaatstukjes met het snijvlak naar beneden in de pan en laat kort opwarmen. Blus met de balsamicoazijn. Laat de tomaatjes afkoelen.
-
Snij de krielaardappelen in stukken. Meng ze met de afgekoelde tomaatjes, versgeplukte blaadjes basilicum en olijfolie.
-
Kruid met peper en zout.
-
Doe de mengeling in een bokaal en sluit af. Zet in de koelkast tot gebruik.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven