Tong in papillot met lentegroentjes en risotto PT30M 4 porties 4 Spar tongen 1 citroen Boni olijfolie blok Parmezaanse kaas 1 verpakking veggie bowl citroenrisotto

Tong in papillot met lentegroentjes en risotto

763176effc0aa1e5269580b00725cac3abe07d254213d0a6f6f780d2db5a5715.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Haal de vis uit de verpakking en spoel. Dep droog.

  2. Leg de vis op bakpapier op een ovenplaat.

  3. Snij de filet half van de graat en plooi over, zodat je een soort van enveloppe krijgt.

  4. Schik de citroenrisotto in de opening van de vis.

  5. Verwarm de oven voor op 170°C.

  6. Besprenkel de vis rijkelijk met olijfolie. Kruid met peper en zout. Bestrooi met Parmezaanse kaas.

  7. Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 10 min op de stand verwarming + grill.

  8. Snij de citroen in partjes.

  9. Haal uit de oven en serveer met een partje citroen.