Selder , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de beentjes van de varkenskroon proper met een mesje.
-
Kruid het vlees met peper en zout. Besprenkel met olijfolie.
-
Schroei de varkenskroon langs alle zijden dicht op de teppanyakiplaat of in een hete pan.
-
Smeer in met mosterd.
-
Leg een laag kruiden op de mosterd.
-
Snij de wortelen en prei fijn. Plet twee teentjes look. Leg alles op de bodem van de braadslee en leg de varkenskroon erop. Verdeel er nog wat klontjes boter over.
-
Laat ongeveer een uur braden in de oven op 100°C.
-
Haal uit de oven en laat het vlees rusten.
-
Snij het vlees tussen de benen door en serveer met groenten en aardappelen naar keuze.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven