Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Meng de fijngesneden ui, het paneermeel, de ricotta, pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas onder het gehakt.
-
Maak 1 grote gehaktbal.
-
Wikkel de sneetjes gerookt spek rond het gehaktbrood.
-
Doe de tomaten in een vuurvaste schotel.
-
Pers de look en voeg bij de tomaten.
-
Meng de oregano, kappertjes en 2 el olijfolie onder de tomaten. Kruid met peper en zout.
-
Leg het gehaktbrood met spek in de tomatensaus.
-
Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Bak in de oven op 180°C ± 40 à 50 min tot het gehaktbrood gaar is.
-
Serveer met puree.
-
Tip: je kan ook meerdere kleine gehaktbroodjes maken met een lapje spek rond.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven