Winters gehaktbrood
Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de preistengels en snij ze in fijne ringen. Stoof zacht in boter, kruid met peper en laat afkoelen.
-
Pluk de blaadjes van de peterselie en snipper fijn. Snij de pancetta in kleine stukjes.
-
Kneed enkele el prei, de pancetta, kaas en peterselie door het gehakt. Kruid royaal met peper.
-
Voeg de eieren en panko toe, kruid met nootmuskaat en kneed nogmaals.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verdeel in twee porties en vorm er 2 stevige gehaktbroden van. Verwarm boter in een pan en bak ze goudbruin aan beide zijden. Schik ze in een ovenschaal en zet nog 1 u in de warme oven.
-
Bedek met aluminiumfolie en laat 5 min rusten voor het aansnijden. Serveer met de rest van de gestoofde prei.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven