Ovenschotel met auberginerolletjes met mascarpone en kipfilet in tomatensaus

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Aubergine
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergines in de lengte in 6 dikke plakken.
-
Bak de plakken gaar in goed wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de kipfilets in de lengte in 3 stukken en bak gaar in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Smeer op elke plak aubergine 1 kl mascarpone, beleg met een stukje kip en een blaadje basilicum, bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas en rol op.
-
Doe de tomatensaus in een vuurvaste schotel. Pel en pers de look en meng samen met 1 el olijfolie onder de saus. Kruid met peper en zout.
-
Leg de auberginerolletjes in de saus en bestrooi met Parmezaanse kaas.
-
Bak ± 15 min in de voorverwarmde oven, tot de saus gaat pruttelen. Werk af met gedroogde basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven