Chinese wok met rund, lente-ui en oestersaus
![Chinese wok met rund, lente-ui en oestersaus](https://fgdjrynm.filerobot.com/recipes/c8fdcb2f9005789b757f85a853b33b9a31bcc5a68e31eb98066f2023e1b26b6e.jpg?vh=f7da03&h=800&w=800&q=60)
Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snij in partjes. Pel de look en snij in fijne plakjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Snij de lente-uitjes in stukken van 6 cm.
-
Snij de steak in repen van 1 cm. Roer de maïzena erdoor.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Verhit rijkelijk arachideolie in een wokpan. Bak ½ van de look bruin en krokant. Schep uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier. Kruid met zout.
-
Bak de steakreepjes mooi bruin in de lookolie op een goed warm vuur. Roer de sjalotten, chilipeper en overige look erdoor. Voeg de lenteuitjes toe en roerbak beetgaar.
-
Blus met de oester- en sojasaus. Roer de suiker erdoor en laat goed doorwarmen.
-
Werk de gegaarde rijst af met de krokante look en serveer met het wokgerecht.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven