Chinese wok met rund, lente-ui en oestersaus

Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snij in partjes. Pel de look en snij in fijne plakjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Snij de lente-uitjes in stukken van 6 cm.
-
Snij de steak in repen van 1 cm. Roer de maïzena erdoor.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Verhit rijkelijk arachideolie in een wokpan. Bak ½ van de look bruin en krokant. Schep uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier. Kruid met zout.
-
Bak de steakreepjes mooi bruin in de lookolie op een goed warm vuur. Roer de sjalotten, chilipeper en overige look erdoor. Voeg de lenteuitjes toe en roerbak beetgaar.
-
Blus met de oester- en sojasaus. Roer de suiker erdoor en laat goed doorwarmen.
-
Werk de gegaarde rijst af met de krokante look en serveer met het wokgerecht.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven