Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kerstomaatjes in partjes. Doe ze samen met het citroensap, het limoensap, de olijfolie, de kappertjes en de verse kruiden in een kom. Schep door elkaar en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat 20 minuten rusten.
-
Snij het zalmhaasje in fijne plakjes. Snij de avocado doormidden en verwijder de pit. Pel beide helften en snij in fijne plakjes. Bestrijk ze met limoen.
-
Schik de visplakjes en de avocadoplakjes afwisselend op een serveerschaal. Bedek met de marinade en laat 20 minuten rusten. De vis zal garen door het citrusvruchtensap.
-
Dien koel op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven