Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij het vruchtvlees in kleine stukjes. Pel het teentje look en duw door de lookpers. Schil de gember en rasp fijn. Snij de korianderblaadjes fijn.
-
Pel de rode ui en snij in fijne blokjes.
-
Klop in een kommetje het limoensap, de look, de gember, de helft van de koriander, chilipeper, sinaasappelsap en zeste door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
-
Laat de vis niet helemaal ontdooien; zo kan je deze makkelijker in kleine blokjes snijden.
-
Snij de vis in blokjes. Meng de visblokjes met de dressing. Zet in de koelkast en laat 10 minuten rusten.
-
Schep de rest van de koriander en de rode uiblokjes erdoor.
-
Verdeel over glaasjes en serveer goed gekoeld.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven