Ceviche van zalm

Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de verse zalm in stukjes van ± 1 cm.
-
Giet het sap van de citroenen over de zalmstukjes tot ze onder staan.
-
Pel de rode ui en snij in fijne lamellen. Doe bij de zalm en meng. Zet ± 30 min in de koelkast.
-
Snij de mango middendoor en snij in stukjes. Spoel de tomaatjes en snij in 4. Doe bij de mango en voeg wat granaatappelpitten toe. Pluk enkele korianderblaadjes, snipper fijn en meng ook onder de mango. Giet de sojasaus erover en laat ook rusten in de koelkast.
-
Haal de zalm uit de koelkast en giet het citroensap af.
-
Meng de vis onder de mangomengeling. Kruid met zwarte peper.
-
Verdeel de ceviche over de kommen.
-
Snij wat cashewnoten fijn en strooi samen met nog wat granaatappelpitten over het gerecht. Werk af met nacho’s.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven