Kook dit gerecht in deze stappen

  1. a0becc5b2d8db1e299d3c73c0ebd31a8f2c971bdfd81652423ec233b96555dc8.jpg 393672c698e23df52c664387b18b4a04609780ff198c65b474b8c0cc23cffd5f.jpg 674b434ad31b001bd183d717831d6c6e7a3e4f4d5ee85aefd160bd5c4fe94c76.jpg f57f7d60721316489ac0afa22f7d93058b5beb8bfab3db7a48e05edf83ea5f47.jpg

    Snij de verse zalm in stukjes van ± 1 cm.

  2. 622fb028b51561826816912d8f93965fdc3aa76aad95c58e4130fd2360c056a2.jpg fa6135f252f463ecd2575335b9d52d6e640b8de6cf9398357ba5a4b6b025aa6a.jpg d4f2b18cde2ebe53ac08cc99d347e198ac02bcb395fe8b59bf1dbd7cc477d19e.jpg

    Giet het sap van de citroenen over de zalmstukjes tot ze onder staan.

  3. a13a7b4b9e4c53e46d7b020dfbd5e96384bf4cae45893a4eb077fab27cf25c23.jpg acf6bb8aea878a7a0beb20cf346e1ffd6819bef6789f148a5aa7108d1faf5c96.jpg

    Pel de rode ui en snij in fijne lamellen. Doe bij de zalm en meng. Zet ± 30 min in de koelkast.

  4. 4639a659e78db41ae771fb0845c847aa8462a219557c60325a63b1b688a05884.jpg 1454008246d4255b538969c8856909c1f4a33a867045529bab02fc8ed2b96e5c.jpg 1b67f2ec6e3bd8cd8418e74a20b763ac3ced25fe3f82b40c0851df96b44d65b7.jpg 4233c5f6e1abfa00ac6b9a39a97aff10f35a2326d3a1f7f64ff13e87ab27b028.jpg ee6c3adab264d45cc97fe8a44d87108904cfb93875313eb596481e3e35e5cf63.jpg 631f4767ffda746d487ff1d0f2cd615daf77bf2af90b2c3ce5c09dc844529307.jpg e133cdd8e218f0353b815fd2610bbd3093cc4585957bca1288933d653c3bd6e2.jpg 1b16a77ca4bc5a10469422110d4890ece1663891f8a0ffe64b715006deb987ba.jpg a648cba6001893fed99e0f9bc59fc7a55fb39aa6ae7d3c7527995240cf933a84.jpg bb2112dd561d1052376526e83ff5fe09dfc55f12855afe40e227b42116665d09.jpg

    Snij de mango middendoor en snij in stukjes. Spoel de tomaatjes en snij in 4. Doe bij de mango en voeg wat granaatappelpitten toe. Pluk enkele korianderblaadjes, snipper fijn en meng ook onder de mango. Giet de sojasaus erover en laat ook rusten in de koelkast.

  5. Haal de zalm uit de koelkast en giet het citroensap af.

  6. a28ba64e0c541492e1014d88c9e15c5d47e9c2df9d6bfa9beb5dc9490e72d343.jpg

    Meng de vis onder de mangomengeling. Kruid met zwarte peper.

  7. Verdeel de ceviche over de kommen.

  8. fe97b7b7fe67005b028e0ba4fe1168f229b58bdfe48784e4f38bae02d4428622.jpg 262cfbdd0b5c1c93443cb84253068f130e0b75ab21bc775c0b2af8a650a3eb9c.jpg cdbdd1356964cd0474fc20b260d34d96187e0c6942c79a520af0712af5da2eb4.jpg 93c21517b346711a8b1ffe3688f931bf7508e738a083319c52ca7bfd416c4322.jpg

    Snij wat cashewnoten fijn en strooi samen met nog wat granaatappelpitten over het gerecht. Werk af met nacho’s.