noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Paprika
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 1.0 uien 4.0 teentjes knoflook
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Ingrediënten: 2.0 rode chilipepers
Verwijder de zaadlijsten van de chilipepers en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Ingrediënten: 1.0 rode paprika’s 1.0 groene paprika’s 400.0 g gepelde tomaten
Verwijder de zaadlijsten van de paprika’s en snij in kleine stukjes. Hak de gepelde tomaten fijn.
-
Ingrediënten: 50.0 g Spar amandelschilfers
Rooster de amandelschilfers goudkleurig in een droge koekenpan.
-
Ingrediënten: 50.0 g groene olijven zonder pit 1.0 bosjes koriander
Snij de olijven in plakjes en hak de koriander grof.
-
Ingrediënten: 750.0 g rundgehakt Boni olijfolie
Verhit een scheutje olie in een gietijzeren pot en bak het gehakt op een hoog vuur in porties rul en bruin. Haal uit de pot en zet het gehakt opzij.
-
Bak in dezelfde pot de ui- en paprikastukjes zacht, voeg look en chilipepers toe en roerbak.
-
Ingrediënten: 2.0 kl gemalen komijn 1.0 kl oregano 50.0 g Spar rozijnen 70.0 g tomatenpuree 1.0 kl bruine suiker 200.0 ml rundbouillon
Bestrooi met komijn en oregano, kruid met peper en zout en roer de tomatenpuree erdoor. Laat even bakken, overgiet met bouillon en gepelde tomaten en strooi de suiker erover. Voeg het gehakt en de rozijnen toe.
-
Roer en laat onafgedekt 40 min sudderen. Roer af en toe.
-
Quinoa
Ingrediënten: 250.0 g quinoa 500.0 ml water
Spoel de quinoa en doe in een pot. Laat even roosteren tot het vocht weg is. Overgiet dan met water en kook gaar.
-
Ingrediënten: 1.0 sap van limoenen
Breng op smaak met limoensap en werk af met olijven, koriander en geroosterde amandelen.
-
Serveer de stoofschotel met de quinoa.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven