Pasta met witte pens en chorizo
Ingrediënten
- 2 witte pensen
- Spar chorizo
- 1 paprika
- ½ venkel
- scheutje Ricard
- 2 dl Boni room
- ½ plantje dragon
- 400 g Barilla fusilli pasta
- Boni olijfolie
Recept
- Kook de pasta gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
- Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Reinig de venkel.
- Snij de witte pensen, paprika en venkel in gelijke dobbelsteentjes.
- Snij 10 fijne plakjes van de chorizo.
- Bak de worst, paprika, venkel en chorizo samen aan in olijfolie.
- Flambeer met Ricard en bevochtig met room. Laat inkoken tot sausdikte.
- Giet de pasta af en meng onder de saus.
- Snipper de dragon fijn.
- Werk het gerecht af met de verse dragon en plukjes van het venkelgroen.
Delen