Pasta met witte pens en chorizo

4Vlees30minPrint
Ingrediënten
  • 2 witte pensen
  • Spar chorizo
  • 1 paprika
  • ½ venkel
  • scheutje Ricard
  • 2 dl Boni room
  • ½ plantje dragon
  • 400 g Barilla fusilli pasta
  • Boni olijfolie
Recept
  1. Kook de pasta gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Reinig de venkel.
  3. Snij de witte pensen, paprika en venkel in gelijke dobbelsteentjes.
  4. Snij 10 fijne plakjes van de chorizo.
  5. Bak de worst, paprika, venkel en chorizo samen aan in olijfolie.
  6. Flambeer met Ricard en bevochtig met room. Laat inkoken tot sausdikte.
  7. Giet de pasta af en meng onder de saus.
  8. Snipper de dragon fijn.
  9. Werk het gerecht af met de verse dragon en plukjes van het venkelgroen.
< naar recepten