Lamskroontje met oesterzwammen, pancetta en verse ravioli

d34127b773c040a6efa71d10ad9b342c0e260681258a15dfbaf41c2233ab96fd.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rode bietendip: mix de rode bietjes samen met de notenolie en breng op smaak met geraspte gember, peper en zout.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. Laat de pancetta drogen in de oven.

  4. Snij de oesterzwammen in reepjes en bak ze samen met de looksnippers goudbruin en gaar in boter. Kruid met versgemalen peper en zout. Schep de verse kruiden erdoor.

  5. Kruid de lamskroontjes en bak ze aan alle zijden goudbruin in boter. Schik ze in een ovenschaal en laat ze gedurende 10 minuten verder garen in de oven.

  6. Kook de pasta gaar in licht gezouten water.

  7. Zet de oven op grillstand en plaats het vlees vlak voor het serveren kort onder de grill.

  8. Snij de lamskroontjes telkens tussen twee botjes in koteletjes.