Schaaldieren , Vis en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Broccoli
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de gember in plakken, de pijpajuintjes in lange schuine stukken van 5 cm en voeg bij de groentebouillon.
-
Breng aan de kook en voeg de shiitake toe. Dek af en laat 10 minuten pruttelen. Breng op smaak met de vissaus.
-
Snij het vlees en de vis in hapklare stukjes. Pel de scampi’s. Snij de broccoli in roosjes. Schik de groenten, het vlees en de vis op schoteltjes en plaats samen met de sausjes op tafel.
-
Giet de hete bouillon in een fonduepan op een warmtebron. Roer er de glasnoedels door en je kan starten!
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven