Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het varkensvlees in de lengte in tot een envelop.
-
Laat de mozzarella uitlekken en snij in plakjes. Stop de mozzarella in het opengesneden vlees. Leg er blaadjes basilicum bij en vouw dicht.
-
Leg 2 blaadjes basilicum op het vlees en verpak in Italiaanse ham.
-
Bak goudbruin en gaar in hete boter. Kruid nog bij met peper. Hou warm.
-
Smelt de mascarpone en roer de pesto erdoor. Breng verder op smaak met versgemalen peper.
-
Snij de courgettes met een dunschiller in linten.
-
Breng licht gezouten water aan de kook. Voeg de pasta toe en kook beetgaar. Voeg de laatste 2 minuten ook de courgettelinten toe.
-
Snij het vlees in schuine plakken. Serveer op een bedje van tagliatelle, met de pestomascarponesaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven