Stoofpot van everzwijn met kriekbier, veenbessenjam, chocolade, gebakken appel en aardappelsoufflé

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en snipper ze fijn. Bak samen met het vlees goudbruin in een beetje boter. Kruid met peper, zout, tijm en laurier.
-
Blus het vlees met de azijn en het bier. Voeg de veenbessenjam toe. Laat ± 2 u op een zacht vuur sudderen tot het vlees gaar is. Voeg de chocolade toe als het vlees gaar is.
-
Bind de saus door 1 el zachte boter te mengen met 1 el bloem.
-
Aardappelsoufflé: vet een muffinvorm in met zachte boter. Meng de puree met het ei en de room. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Verdeel dit mengsel over de muffinvorm.
-
Bak de aardappelsoufflé gaar in de oven op 190°C in ± 25 min.
-
Snij de appelen in dikke schijven en bak kort aan in boter. Kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven