Knolselder en groene appelsalade met waterkers en Peruaanse groene saus

Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Peruaanse groene saus
Ingrediënten: 5.0 cm verse gember 1.0 groene piment 2.0 el geraspte pecorino 150.0 g Boni mayonaise
Pel de look en rasp de gember. Pluk de koriander- en basilicumblaadjes. Mix de kruiden glad met de look, gember, honing, geraspte kaas, mayonaise en piment. Kruid met peper en zout en verfris naar smaak met limoensap.
-
Salade
Ingrediënten: handvol pecannoten
Schil de knolselder en rasp fijn. Meng de honing en het limoensap onder de knolselder. Kruid met peper en zout.
-
Was de waterkers, zwier droog en pluk de blaadjes.
-
Was de groene appel en snij in fijne reepjes.
-
Hak de noten fijn.
-
Meng alles samen. Serveer met de Peruaanse groene saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven