Knolselder en groene appelsalade met waterkers en Peruaanse groene saus

da0b979c432205a9c0de64bf7aec4d8d8e16e4874333f148291074fc0d002e02.jpg

Allergenen

Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Peruaanse groene saus

    Ingrediënten: 5.0 cm verse gember 1.0 groene piment 2.0 el geraspte pecorino 150.0 g Boni mayonaise

    Pel de look en rasp de gember. Pluk de koriander- en basilicumblaadjes. Mix de kruiden glad met de look, gember, honing, geraspte kaas, mayonaise en piment. Kruid met peper en zout en verfris naar smaak met limoensap.

  2. Salade

    Ingrediënten: handvol pecannoten

    Schil de knolselder en rasp fijn. Meng de honing en het limoensap onder de knolselder. Kruid met peper en zout.

  3. Was de waterkers, zwier droog en pluk de blaadjes.

  4. Was de groene appel en snij in fijne reepjes.

  5. Hak de noten fijn.

  6. Meng alles samen. Serveer met de Peruaanse groene saus.