Knolselder en groene appelsalade met waterkers en Peruaanse groene saus
![Knolselder en groene appelsalade met waterkers en Peruaanse groene saus](https://fgdjrynm.filerobot.com/recipes/da0b979c432205a9c0de64bf7aec4d8d8e16e4874333f148291074fc0d002e02.jpg?vh=804797&h=800&w=800&q=60)
Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Peruaanse groene saus
Pel de look en rasp de gember. Pluk de koriander- en basilicumblaadjes. Mix de kruiden glad met de look, gember, honing, geraspte kaas, mayonaise en piment. Kruid met peper en zout en verfris naar smaak met limoensap.
-
Salade
Schil de knolselder en rasp fijn. Meng de honing en het limoensap onder de knolselder. Kruid met peper en zout.
-
Was de waterkers, zwier droog en pluk de blaadjes.
-
Was de groene appel en snij in fijne reepjes.
-
Hak de noten fijn.
-
Meng alles samen. Serveer met de Peruaanse groene saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven