Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en snipper fijn. Snij het chilipepertje doormidden en verwijder de zaadjes. Snij vervolgens fijn.
-
Mix voor de dressing de look met de chili en suiker in de blender tot een pasta. Roer de vissaus en 1 eetlepel limoensap erdoor. Breng verder op smaak met peper en zout.
-
Pel de sjalotjes en snij ze in fijne ringetjes. Bak ze goudbruin en krokant in hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Rooster de pindanoten in een droge koekenpan. Hak ze grof.
-
Trek het vlees van de kippenbillen in hapklare reepjes.
-
Snij de tomaatjes in partjes.
-
Steek het klokhuis uit de appels en snij ze in fijne plakjes. Besprenkel ze met limoensap. Schep ze samen met de dressing door de kerstomaatjes. Schik alles in een serveerschaal.
-
Verdeel de kip en krokante sjalotjes er over. Werk af met de geroosterde pindanoten en korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven