Open ravioli met gevulde parelhoenfilet en wildsaus

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de oesterzwammen en snij in grove stukken.
-
Schil de pompoen en snij in kleine blokjes.
-
Reinig de spruitjes. Kook ze beetgaar in voldoende kokend gezouten water. Giet af en laat schrikken in ijskoud water. Snij de spruitjes in fijne plakjes en hou apart.
-
Pel de ui en het teentje look. Snipper beide fijn.
-
Warm de reeds gegaarde parelhoenfilets op en bak kort aan in een klontje gesmolten boter.
-
Warm de saus op in de microgolfoven.
-
Snij uit de lasagnevellen 8 cirkels van 8 à 10 cm. Kook ze kort in gezouten water. Haal uit het water en hou warm.
-
Stoof de ui, look en tijm aan in hete boter. Voeg de oesterzwammen, pompoenblokjes en spruitschijfjes toe. Laat alles samen stoven. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Leg op elk bord een lasagnevelcirkel. Schik daarop de gestoofde groenten. Dek af met een andere lasagnecirkel.
-
Snij de parelhoenfilet in 2 mooie stukken en schik naast de open ravioli. Werk af met wat wildsaus.