Open ravioli met gevulde parelhoenfilet en wildsaus

Open ravioli met gevulde parelhoenfilet en wildsaus

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de oesterzwammen en snij in grove stukken.

  2. Schil de pompoen en snij in kleine blokjes.

  3. Reinig de spruitjes. Kook ze beetgaar in voldoende kokend gezouten water. Giet af en laat schrikken in ijskoud water. Snij de spruitjes in fijne plakjes en hou apart.

  4. Pel de ui en het teentje look. Snipper beide fijn.

  5. Warm de reeds gegaarde parelhoenfilets op en bak kort aan in een klontje gesmolten boter.

  6. Warm de saus op in de microgolfoven.

  7. Snij uit de lasagnevellen 8 cirkels van 8 à 10 cm. Kook ze kort in gezouten water. Haal uit het water en hou warm.

  8. Stoof de ui, look en tijm aan in hete boter. Voeg de oesterzwammen, pompoenblokjes en spruitschijfjes toe. Laat alles samen stoven. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  9. Leg op elk bord een lasagnevelcirkel. Schik daarop de gestoofde groenten. Dek af met een andere lasagnecirkel.

  10. Snij de parelhoenfilet in 2 mooie stukken en schik naast de open ravioli. Werk af met wat wildsaus.