Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de kokkels grondig onder koud stromend water.
-
Laat ze 10 min in gezouten water liggen en spoel ze nogmaals grondig.
-
Verdeel de kokkels over de weckpotten.
-
Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Snij de peterselie fijn.
-
Strooi de look en peterselie over de schelpen.
-
Besprenkel met olijfolie en wijn. Kruid met versgemalen peper en zeezout.
-
Sluit de bokaal en breng de klemmen aan.
-
Zet de bokaal op een warm barbecuerooster op de hoogste stand en sluit de barbecue.
-
Haal de bokalen van de barbecue als de kokkels opengaan.
-
Wanneer het koken stopt, open je de pot door de klemmen te verwijderen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven