Schaaldieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan op een middelhoog vuur. Voeg de looksnippers, chilivlokjes en paprikapoeder toe. Laat even bakken.
-
Draai het vuur hoger en schep de scampi’s erdoor. Besprenkel met citroensap en sherry. Laat 3 minuten bakken tot de scampi’s gaar zijn en roze kleuren.
-
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Bestrooi met peterselie en serveer.
-
Tip: je kan dit warm of koud serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven