Sissende garnalen met look

Allergenen
Schaaldieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Verhit de olijfolie in een ruime koekenpan op een middelhoog vuur. Voeg de looksnippers, chilivlokjes en paprikapoeder toe. Laat even bakken.
-
Draai het vuur hoger en schep de scampi’s erdoor. Besprenkel met citroensap en sherry. Laat 3 minuten bakken tot de scampi’s gaar zijn en roze kleuren.
-
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Bestrooi met peterselie en serveer.
-
Tip: je kan dit warm of koud serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven