Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij het ciabattabrood horizontaal en verticaal in een dambordmotief. Zorg ervoor dat je niet helemaal tot de bodem snijdt. Pers het teentje look erover, zorg dat de lookstukjes in de spleten brood zitten.
-
Snij de kaas in kleine plakjes. Verdeel de kaas tussen de broodstukken. Prop het lekker vol voor het beste resultaat.
-
Bak het brood vervolgens ± 15 minuten af, totdat de kaas lekker gesmolten is.
-
Strooi er een beetje peterselie over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven