Lasagne met witlof, zalm en kruidenkaas

Lasagne met witlof, zalm en kruidenkaas

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het witlof fijn.

  2. Stoof het witlof kort aan in 1 el boter en kruid met peper en zout.

  3. Meng de room met de kruidenkaas. Kruid met peper en zout.

  4. Verwarm de oven voor op 200°C.

  5. Verdeel 2 à 3 el van het roommengsel over de ovenschotel en leg 3 lasagnevellen op de saus.

  6. Leg ½ van het gestoofd witlof en de gerookte zalm op de lasagnevellen. Verdeel 3 à 4 el van het roommengsel over de zalm.

  7. Leg 3 lasagnevellen op de zalm.

  8. Snij de verse zalm in repen.

  9. Leg de rest van het gestoofde witlof en de verse zalm op de lasagnevellen. Kruid met peper en zout. Verdeel 3 à 4 el van het roommengsel over de verse zalm.

  10. Eindig met de laatste 3 lasagnevellen en verdeel de rest van het roommengsel erover.

  11. Druppel wat olijfolie over de saus.

  12. Zet de lasagne in de voorverwarmde oven en bak gaar in 25 min.

  13. Werk af met verse dille.