Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruidenboter: pel het teentje look en hak fi jn. Pluk de blaadjes koriander en snipper fijn. Meng de malse boter met de sinaasappelzeste, het sinaasappelsap, de cayennepeper, fijngesnipperde look en koriander. Kruid met grof zeezout. Zet in de koelkast tot gebruik.
-
Kruid de zalmmoten met peper en zout.
-
Snij de sinaasappelen en pompelmoes in plakken. Snipper de basilicum, munt en koriander fijn.
-
Wrijf de visgrill in met olie. Leg de plakken citrusfruit onderaan de grill. Schik de vismoten erop. Kruid met de verse kruiden.
-
Sluit de grill en gaar op de barbecue gedurende 15 à 20 minuten tot de moten klaar zijn.
-
Serveer en verdeel er klontjes kruidenboter bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven