Spaghettipompoen met tagliatelle, champignons, kippenblokjes en dragonroomsaus

Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Champignon
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de spaghettipompoenen overlangs door. Leg op een bakplaat, giet er 2 dl water bij en laat 1 u garen in de oven op 180°C.
-
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
-
Reinig de champignons en snij in plakjes. Pel de sjalotten en snipper fijn. Stoof alles gaar in 50 g boter.
-
Snij de kippenfilets in kleine stukjes en bak krokant in 100 g boter.
-
Voeg de champignons en kippenblokjes samen, giet de room erbij en laat eventjes indikken. Kruid met peper en zout. Werk af met fijngesnipperde dragon. Meng de tagliatelle eronder.
-
Verwijder de pitten als de pompoen gaar is. Krab het vruchtvlees los met een vork, zo bekom je als het ware draadjes. Kruid met peper en zout.
-
Vul de uitgeholde pompoenbast op met het pompoenvruchtvlees en de mengeling van tagliatelle, kip en champignons. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven