Tagliatelle met scampi’s, courgettelinten en dragonsausje

Tagliatelle met scampi’s, courgettelinten en dragonsausje

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de scampi’s ontdooien, pel ze en verwijder het darmkanaal.

  2. Breng de visfumet en de room aan de kook en laat 1/3 tot inkoken. Kruid met peper, zout en vers gehakte dragon.

  3. Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten kokend water. Giet af en hou apart.

  4. Snij linten van de courgette met een groentekrulsnijder. Maak van elk courgettelint een mooie bloem om in het midden van het bord te schikken.

  5. Kruid de scampi’s met peper en zout en bak ze in hete olijfolie gaar.

  6. Serveer de pasta in een diep bord. Leg de scampi’s er rond (6 stuks per persoon). Giet de saus erover. Werk af met de courgettebloem en enkele plukjes dragon.