Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Leg een blok feta in het midden van een ovenschaal.
-
Snij de tomaatjes doormidden en schik ze rond de feta. Kruid met peper, zout, oregano en pilipili.
-
Besprenkel met olijfolie en zet 30 min in de oven.
-
Kook intussen de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Plet de tomaatjes en feta met een vork door elkaar.
-
Giet de pasta af en stort in de ovenschaal. Schep door elkaar en kruid verder met peper en zout. Werk af met basilicumblaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven