Pasta con carne met steak en cheddar

Pasta con carne met steak en cheddar

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en look en snipper alles fijn.

  2. Verwijder de steel en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in reepjes.

  3. Snij de chateaubriand in reepjes.

  4. Verhit wat arachideolieolie in een kookpot. Bak de reepjes vlees krokant en haal uit de pan.

  5. Bak de ui en look glazig in dezelfde pan. Roer de fajita spice mix, kurkuma en vloeiende bloem erdoor. Voeg de paprika toe.

  6. Blus met de passata en kippenbouillon.

  7. Laat 30 min rustig koken zonder deksel.

  8. Voeg de Soubry Eazy Pasta wokmie en het vlees bij de saus en laat 3 min garen.

  9. Werk af met cheddar en platte peterselie.

  10. Serveer met stokbrood.