Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in dunne ringen.
-
Was de prei en snij het wit fijn.
-
Stoof de ui, prei en wortel 5 min in boter. Blus met wijn en laat de alcohol verdampen.
-
Voeg tijm, laurier, room en bouillon toe en breng aan de kook. Kruid met peper en zout.
-
Snij de vis in grove stukken en leg samen met de gepelde scampi’s, stukken makreelfilet en krielaardappelen in de saus. Laat 10 min garen in de saus, met deksel op de pan, tot de vis gaar is.
-
Werk de visstoofpot af met verse kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven