Pot-au-feu met rundvlees

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bind de kruiden samen tot een tuiltje.
-
Was de groenten en schil de wortelen. Snij de rapen, wortelen en prei in grove stukken.
-
Snij de witte kool en selder in plakken. Pel en snipper de ui fijn.
-
Doe alle groenten in een ruime kookpot en overgiet met 3 l koud water. Leg het kruidentuiltje erbij en breng aan de kook.
-
Voeg het vlees toe als het water kookt. Laat op een middelmatig vuur 2,5 à 3 u sudderen tot het vlees gaar is. Schuim, indien nodig, regelmatig af. Kruid met peper en zout.
-
Verwijder het kruidentuiltje en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten