Allergenen

Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en de look en snipper fijn.

  2. Verhit zonnebloemolie in een kookpot. Bak het stoofvlees goudbruin in de pot. Bak in twee porties zodat het vlees niet gaat koken. Roer de ui en look erdoor. Laat even bakken. Roer de leverpaté en tomatenpuree erdoor.

  3. Blus met de runderbouillon. Voeg de laurierblaadjes toe en breng aan de kook. Laat 1 u rustig sudderen onder deksel. Roer af en toe.

  4. Schil de aardappelen en wortelen. Snij de aardappelen in blokjes van 3 x 3 cm. Halveer de wortelen in de lengte en snij in fijne stukjes.

  5. Voeg de stukjes aardappel en wortel toe aan de stoofpot en laat 20 min sudderen zonder deksel.

  6. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s. Snij in stukken van 3 x 3 cm.

  7. Voeg de groene olijven en paprikastukjes toe aan de stoofpot en laat 10 min sudderen zonder deksel. Kruid met zwarte peper en zout. Serveer met rijst.