Allergenen

Selder , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kruid het vlees met peper en zout. Verhit boter in een braadpan en kleur het vlees rondom. Haal uit de pan.

  2. Schil de wortelen, pastinaken en knolselder. Snij in stukken. Pel de uien en snij grof.

  3. Bak de groenten kort in dezelfde pan van het vlees. Blus met azijn en roer de mosterd erdoor. Laat kort inkoken.

  4. Leg het vlees terug in de pan. Voeg bouillon, laurier, kruidnagels en jeneverbessen toe. Laat 2 u zacht sudderen.

  5. Haal het vlees uit de pan en hou warm. Verwijder de kruiden. Mix de groenten glad tot een saus.

  6. Meng bloem met een beetje room en roer door de saus. Voeg de rest van de room toe en kook kort. Kruid met peper en zout.

  7. Snij het vlees in plakken. Serveer met de saus, brood (in Tsjechië wordt dit gerecht traditioneel met knödels gegeten), een lepel confituur en een toef slagroom.