Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de spinazieblaadjes en laat uitlekken. Stoof de spinazie aan in 50 gr boter. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Laat de rösti ontdooien. Leg de tomaatjes in dezelfde ovenschotel als de rösti en gaar ze gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Reinig de lente-uitjes, snij de worteltjes eraf en snij het bovenste stuk groen weg. Stoof gaar gedurende ± 5 minuten in een pan met wat boter en 1 eetlepel water. Kruid met peper en zout.
-
Kruid de varkensmignonettes met peper en zout. Bak ze gaar in hete boter gedurende 4 minuten aan elke zijde.
-
Warm de bearnaisesaus op zoals vermeld op de verpakking.
-
Schik het vlees, de rösti en spinazie op het bord. Leg de lente-uitjes op het vlees en het tomaatje op de spinazie. Werk af met de bearnaisesaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven