Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de zijkanten van de snijbonen met een dunschiller, snij het steeltje weg en snij in grove stukken.
-
Pel het teentje look en de ui. Snipper beide fijn. Stoof de look en uisnippers in 2 el olijfolie.
-
Voeg de passata, oregano en basilicum toe en breng aan de kook.
-
Laat de snijbonen in de tomatensaus op een zacht vuur garen.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ze in kokend gezouten water. Laat de aardappelen uitlekken.
-
Stamp de aardappelen fijn en voeg 2 el boter en 4 el melk toe. Meng op een matig vuur tot een gladde puree. Voeg indien nodig nog wat melk bij de puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Werk de tomatensaus af met fijngesneden peterselie.
-
Bak de steak in boter.
-
Serveer de steak met de puree en snijbonen in tomatensaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven