Portobello gevuld met mediterrane groenten & pasta pesto
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn. Pel de ui en snipper fijn.
-
Snij de courgette in fijne blokjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s. Snij het vruchtvlees in fijne blokjes.
-
Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes.
-
Verhit wat olijfolie in een pan. Bak de ui en look glazig. Voeg de courgette en paprika toe en roerbak beetgaar. Roer de zongedroogde tomaten erdoor. Kruid met zwarte peper, zout en Italiaanse kruiden. Blus met 1 kl balsamicoazijn en haal van het vuur. Roer de pijnboompitten erdoor.
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Vul elke portobello met de gebakken groenten. Snij de sneetjes kaas in 4. Werk de portobello’s er mee af.
-
Zet 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Kook de capellini al dente in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
-
Snipper de basilicum fijn.
-
Giet de pasta af en roer de rode pesto en basilicum erdoor. Serveer met de gevulde portobello en rucola.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven