Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de tomatenstukjes op en laat er 50 g Parmezaanse kaasschilfers in smelten. Kruid met peper, zout en oregano. Laat de saus 10 min op een zacht vuurtje pruttelen.
-
Verwarm frituurolie tot 170°C en bak de ravioli hierin.
-
Draai tijdens het bakken de ravioli een paar keer om.
-
Doe de hete saus in een diep bord.
-
Leg de gefrituurde ravioli erop en werk af met parmezaan en basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven