Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt een klontje boter in een pan en kleur de worsten aan alle kanten aan. Haal uit de pan.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Snij elke worst in 5 gelijke stukken.
-
Stoof de sjalotten in een klontje boter in een kookpot.
-
Doe de tomato frito en de ketchup erbij.
-
Giet de balsamicoazijn en de honing erbij.
-
Kruid met het curry- en het chilipoeder.
-
Voeg de stukjes worst toe en laat gedurende ± 10 min sudderen.
-
Bak de frietjes ondertussen goudbruin.
-
Serveer de Duitse curryworsten op een bord met de gebakken frietjes. Werk af met wat extra currypoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven