Nasi
                    
                    
                Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Kook de basmatirijst zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen.
 - 
                    
                    
Pel de ui, snij eerst doormidden en dan in halve ringen.
 - 
                    
                    
Schil de wortel en snij fijn. Pel en pers het teentje look.
 - 
                    
                    
Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
 - 
                    
                    
Verhit de wok en giet er een scheut olie in.
 - 
                    
                    
Bak de ui, look en wortel aan, voeg sambal en chilipeper toe en bak even mee.
 - 
                    
                    
Voeg de afgekoelde rijst toe en roerbak verder.
 - 
                    
                    
Giet de sojasaus en ketjap erbij en schep goed om.
 - 
                    
                    
Voeg de chilisaus en bouillon toe en breng op smaak met peper en zout.
 - 
                    
                    
Werk af met krokante uitjes, geroosterde pindanoten, limoenzeste en korianderblaadjes.
 - 
                    
                    
Serveer met kroepoek.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders