Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de paprika’s aan alle zijden onder de grill tot ze bruin geblakerd zijn. Verpak ze in een luchtdichte plastic zak en laat afkoelen.
-
Spoel de krielaardappeltjes grondig en kook ze beetgaar in licht gezouten water.
-
Marinade
Pel en pers de teentjes look boven een ruime mengkom, voeg de rest van de marinade-ingrediënten toe en roer door elkaar.
-
Snij 3 plakjes van de citroen en hou opzij, pers de rest van de citroen en voeg 1 el bij de marinade.
-
Snipper 2 el peterselieblaadjes en 0,5 van de koriander fijn en schep door de marinade.
-
Snij de vis in stukken, wentel de stukken door de marinade en laat 30 min rusten.
-
Pel de paprika’s en snij het vruchtvlees in repen.
-
Halveer de aardappeltjes en kerstomaten.
-
Pel de ui en snij in fijne halve ringen. Leg op de bodem van de tajine en verdeel er aardappeltjes, paprika en tomaatjes over.
-
Haal de vis uit de marinade en schik erbovenop. Leg de plakjes citroen erop.
-
Giet de rest van de marinade langs de zijkanten in de tajine en zet op een middelhoog vuur.
-
Plaats het deksel erop wanneer het gaat pruttelen.
-
Kook gaar in 30 min, afhankelijk van de dikte van de vis.
-
Bestrooi met de rest van de koriander. Serveer met versgebakken brood om in de saus te doppen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven