Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees van de paprika’s en de courgette in gelijke blokjes.
-
Verwarm een scheut olie in een tajine en stoof de uisnippers aan.
-
Roer de tomatenpuree en ras el hanout erdoor en laat even bakken.
-
Voeg de groenteblokjes toe. Kruid met zout en peper en dek de tajine af.
-
Laat beetgaar stoven.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de olijven in ringetjes.
-
Pluk de peterselieblaadjes los en snij ze fijn.
-
Schik de kabeljauwcrumble op de groenten.
-
Zet 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Werk af met olijfringetjes en bestrooi met bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven