Zalm in de oven met spinaziedipsaus
                    
                    
                Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Besprenkel een ovenschotel met wat olijfolie.
 - 
                    
                    
Verwarm de oven voor op 180°C.
 - 
                    
                    
Leg de zalm in de ovenschotel.
 - 
                    
                    
Kruid de zalm met peper, zout en besprenkel met olijfolie en het sap van ½ citroen.
 - 
                    
                    
Bak in de voorverwarmde oven ± 15 min, tot de zalm gaar is.
 - 
                    
                    
Roerbak de spinazie in 1 el olijfolie, knijp het overtollige vocht eruit en hak fijn.
 - 
                    
                    
Snij de lente-ui en bamboescheuten fijn.
 - 
                    
                    
Meng de mayonaise met de zure room en groentesoep in poedervorm. Voeg de lente-ui, spinazie en bamboescheuten toe. Laat 15 min staan in de koelkast.
 - 
                    
                    
Serveer de gebakken zalm met de dipsaus.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders