Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Trek handschoenen aan en schil de schorseneren met een dunschiller. Leg ze in water met een uitgeperste citroen, zodat ze niet verkleuren.
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af, laat wat drogen op een zacht vuur en stamp fijn.
-
Snij de schorseneren in stukjes van 3 à 4 cm.
-
Verhit wat boter in een braadpan en roerbak de schorseneren 2 min.
-
Blus met de room en 50 ml water. Laat zachtjes sudderen tot de schorseneren gaar zijn en de room wat ingekookt is.
-
Roer de schorseneren met de room door de aardappelpuree. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Snipper de bieslook, 1/2 bosje kervel en de platte peterselie fijn.
-
Pel de look en sjalot. Mix de look, de sjalot, de groene kruiden, het paneermeel en 60 g zachte boter. Roer de amandelschilfers erdoor
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vet een ovenschotel in met wat boter. Schik de zalm erin en bedek de bovenkant van elk haasje met de kruidenkorst.
-
Zet 10 à 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer de smeuïge puree met het zalmhaasje in kruidenkorst.
-
Werk af met de overige kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven