Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de wangen met zout, peper en paprikapoeder. Dat kan je reeds op voorhand doen.
-
Kleur de wangen in een grillpan, of, en bij voorkeur, op een houtskoolbarbecue zodat de rokerige smaak in het vlees trekt.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Smeer de wangen in met Luikse stroop en schik in een vuurvaste schotel.
-
Voeg het appelsap toe en bedek met aluminiumfolie.
-
Gaar de wangen gedurende 2 u op 160°C.
-
Verwijder na 2 u de folie en laat de wangen nog ± 1 u garen. Draai ze regelmatig om.
-
Trek het vlees uit elkaar met behulp van 2 vorken.
-
Dressing: meng de mosterd met de mayonaise en breng op smaak met de honing.
-
Voeg de ciderazijn toe en proef. Indien de dressing te zoet is, voeg je nog wat ciderazijn toe. Indien de dressing te zuur is, voeg je nog wat honing toe.
-
Bak de tortillawraps kort op de barbecue.
-
Leg het warme vlees op een wrap.
-
Snij de augurken in plakjes en knip de tuinkers af.
-
Verdeel de augurkplakjes, tuinkers en bickyuitjes over het vlees.
-
Werk royaal af met de dressing en plooi dicht.
-
Leg de wrap eventueel nog eens kort op de barbecue, zodat hij krokant wordt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven